Beelden aan Zee BelevenisTafel

Update Vlaamse BelevenisTafel Ouderenzorg

Update Vlaamse BelevenisTafel Ouderenzorg

Update! Het Onvergetelijk Museum is uitgebreid met Museum Beelden aan Zee uit Scheveningen. Bovendien zijn de bordspellen Halma en Reversi op de touchtafel te spelen. Verder is het VideoMenu makkelijker in gebruik en bieden Bingo en MiniMemory nu nóg meer speelplezier. Speciaal voor ouderen met een migratie-achtergrond is het gespreksspel ‘Uw Geboorteland’ toegevoegd aan het TipTileMenu.

Beelden aan Zee
Museum Beelden aan Zee is nu ook te ontdekken op de BelevenisTafel. Dit museum in Scheveningen is het enige museum in Nederland dat zich helemaal richt op beeldhouwkunst. Ouderen kunnen een selectie bijzonder mooie sculpturen verkennen op de BelevenisTafel. Marlies Nijkamp, Conservator Educatie: ‘Ons museum ligt letterlijk aan zee, en dat hoor en zie je terug op de BelevenisTafel.’

BelevenisTafel Beelden Aan Zee

Verbeterd VideoMenu

In het VideoMenu gaat u voortaan direct naar uw gekozen video op You Tube. U krijgt geen reclames of verzoeken meer. Als de video is uitgespeeld, gaat u automatisch terug naar de overzichtspagina van het VideoMenu.

Bingo
Bij alle varianten van Bingo kan de wachttijd worden aangepast. Willen de deelnemers graag vlot spelen, dan kunnen zij kiezen voor een kortere wachttijd. Hebben ze meer tijd nodig hebben om het juiste vakje aan te tikken, dan kan er voor een langere wachttijd worden gekozen. Een volle bingokaart? Dan is nu meteen duidelijk wie de winnaar is!

MiniMemory
Meteen bij de start van MiniMemory kunt u nu kiezen voor een thema: wordt er gespeeld met kaartjes van bloemen, dieren, vogels of iets anders? Met prachtige foto’s!

Halma
Het wereldberoemde spel Halma, ook wel bekend als Chinees dammen, staat na de update op de BelevenisTafel. Het uitdagende bordspel is ideaal om samen met bezoekende familieleden te spelen. Wie slaagt erin als eerste zijn pionnen naar de overkant van het bord te krijgen?

Reversi
Reversi is een bordspel voor twee spelers dat in het begin van de 20e eeuw al bekend was. Op de BelevenisTafel kan dit spel óók met drie of vier spelers worden gespeeld. Bovendien kan er gekozen worden voor strakke of vrije regels. Zo biedt deze klassieker nog meer vermaak en ontspanning.

BelevenisTafel immigranten

Uw Geboorteland
Speciaal voor ouderen met een migratie-achtergrond is er een nieuwe TipTile met de naam ‘Uw Geboorteland’. Aan de hand van prikkelende vragen als ‘Welke gerecht uit uw geboorteland is om van te smullen?’, ‘Hoe begroet je elkaar?’ en ‘In welke taal droomt u?’ kunnen deelnemers elkaar beter leren kennen. U vindt ‘Uw Geboorteland’ in het TipTileMenu op uw BelevenisTafel.

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Zorg

Samen leren, samen spelen. Een unieke ervaring op eigen niveau. Van LVB tot EMB.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier