Samen spelen, Samen leren

Annelien van der Hoeven: "Iedereen kan meedoen."

Samen spelen, Samen leren

BelevenisTafel & Gehandicaptenzorg

De BelevenisTafel is warme technologie die zorgt voor plezier en interactie. Door het samenspel dat spontaan op gang komt, verbinden mensen met een verstandelijke beperking makkelijk met elkaar. Dit zorgt voor waardevolle, vrolijke momenten in de zorg.


Even zelf de regie hebben. Ontdekken wat je allemaal kan. Blijven groeien en je ontwikkelen. Maar vooral samen spelen. Dat is wat de BelevenisTafel betekent voor mensen met een verstandelijke beperking.

Persoonlijk

De BelevenisTafel is persoonlijk. Het is gemakkelijk om eigen foto’s of video’s op de BelevenisTafel te plaatsen. Bijvoorbeeld van een een uitstapje of een familiedag. Zo blijven mooie herinneringen levend.

Eenvoudig

De BelevenisTafel is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Iedereen kan de BelevenisTafel bedienen.

Mobiel

De BelevenisTafel is makkelijk verplaatsbaar. Onze draagbare of verrijdbare touchscreens kunnen op elke gewenste plek gebruikt worden.

Verbindend

De BelevenisTafel brengt mensen bij elkaar. Alle spellen op de BelevenisTafel zijn gericht op samen ontdekken, samen verkennen, samen leren.

Voor elk niveau

De BelevenisTafel is er voor elk niveau en elke leeftijd binnen de gehandicaptenzorg. Van ballontikken en dierengeluiden tot puzzels, memory, bingo, taal -en verkeerspelletjes en rekengames; er is voor iedereen wat te vinden!

Spellen hebben aansprekende geluiden, felle kleuren en een eenvoudige interactie. Speciaal voor hen die daar behoefte aan hebben, is er een prikkelarme versie.

BelevenisTafel - demonstratie op locatie

Beleef de BelevenisTafel zelf! Het is altijd mogelijk om een demonstratie op locatie te krijgen van de BelevenisTafel. Zo kunt u zelf ervaren wat de BelevenisTafel voor uw organisatie kan betekenen. Een demonstratie is altijd gratis en vrijblijvend.

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Zorg

Samen leren, samen spelen. Een unieke ervaring op eigen niveau. Van LVB tot EMB.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier